Om adrop

adrop

«Spray love, not germs»

adrop er vegansk, glutenfri hånddesinfeksjon på sprayflaske til å ha i lommen, bilen eller veska. adrop er fri for SLS og parabener uten at dette går på bekostning av desinfiseringen. 

Adrop er fri for SLS og parabener uten at dette går på bekostning av desinfiseringen. Produktet er utviklet av to gründere i Tyskland som i likhet med mange andre, hadde sett seg lei av hånddesinfeksjon som renner, er klissete og ikke er særlig velluktende.

«We rethink hand sanitizing»

Flaskene kan refilles, er elegante i design (vinner reddot

2021) og behagelige å holde i hånden. Serien kommer med 5 ulike delikate lukter for enhver smak, uten at lukten henger ved lenge etter påføring. Sprayen gir fukt, uten å føles klissete og etterlater hendene fløyelsmyke.

adrop er dermatologisk testet og er ikke testet på dyr. adrop setter av 10 % av overskuddet til organisasjoner som jobber med å gi rent drikkevann og sanitæranlegg til mennesker som trenger det i samarbeid med Viva con Agua. I tillegg har de som mål å ha 100 % naturlige ingredienser og fullstendig bærekraftige emballasjeløsninger.

Adrop produkter

Produktbilder_Amazon_1024x1024px
Adrop Hydrating Hand Sanitizer 40 ml - Neutral
Produktbilder_Amazon_1024x1024px
Adrop Hydrating Hand Sanitizer 40 ml - Melon Crush
Produktbilder_Amazon_1024x1024px
Adrop Hydrating Hand Sanitizer 40 ml - Lemon
Produktbilder_Amazon_1024x1024px
Adrop Hydrating Hand Sanitizer 40 ml - Floral Glow
Produktbilder_Amazon_1024x1024px
Adrop Hydrating Hand Sanitizer 40 ml - Dusky Sound

førsteklasses hudpleie

Hvert produkt vi selger er nøye testet ut før salg og vi selger kun produkter som er registrert i CPNP registeret og godkjent for salg i Europa slik at kunden alltid skal få trygge og gode produkter.

erfaren distributør

Soél fikk muligheten til å distribuere hudpleieserien Klairs i Norge i 2016 og var en av de første til å introdusere koreansk hudpleie på det norske markedet.

Kvalitets samarbeid

VI er opptatt av høy kvalitet i alle ledd og at Soéls samarbeidspartnere skal føle seg ivaretatt til en hver tid.