Om oss

Soél AS er importør av og har salgsrett i Norge og Norden for alle våre merker. Vårt produktutvalg kan distribueres i utsalgsteder og nettbutikker som ønsker å tilby førsteklasses produkter til sine kunder. Følg oss gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert om siste nytt.

Hvem er Soél

Soél AS er importør av og har salgsrett i Norden for alle våre merker. Vårt produktutvalg kan distribueres i butikk, nettbutikker, og andre utsalgssteder som ønsker å tilby førsteklasses hudpleie til sine kunder. 

Hvert produkt vi selger er nøye testet ut før salg og vi selger kun produkter som er registrert i CPNP registeret og godkjent for salg i Europa slik at kunden alltid skal få trygge og gode produkter.

Historien bak Soél

Soél AS ble opprettet i 2015 av søstrene Susanne Enger Holm og Helene Enger. Susanne hadde lenge lett etter gode hudpleieprodukter som var pleiende og effektive for hennes sensitive hud. Da hun kom over Koreansk hudpleie og Klairs, innså hun raskt at dette måtte deles med flere. Soél fikk muligheten til å distribuere hudpleieserien Klairs i Norge i 2015 og var en av de første til å introdusere koreansk hudpleie på det norske markedet. Etter hvert utvidet Soél sortimentet til hudpleiemerket By Wishtrend og i 2021 det veganske hårpleiemerke Rated Green fra Sør Korea. I 2022 har sortimentet blitt ytterligere utvidet med solpleiemerket Suntique og hudpleiemerket haruharu wonder.

Soél i dag

Soél består i dag av Susanne Eliza Enger Holm og Agnes Moe. Susanne er grunnlegger og eier av Soél, og jobber som salgs- og markedssjef. Hun er utdannet barnevernspedagog, men har siden oppstarten av Soèl i 2015, opparbeidet seg betydelig kompetanse og ett bredt nettverk innenfor hår- og hudpleie. Hennes dype interesse, engasjement, samarbeidsevne og kunnskap for å finne gode produkter, har vært helt avgjørende for Soéls suksesshistorie.

Agnes ble ansatt som daglig leder i 2021 og ble senere medeier gjennom firmaet Index Firing. Hun er utdannet jurist og har bred og lang erfaring innenfor flere fagfelt. I kombinasjon med sin bakgrunn og brennende engasjement for gode hår- og hudpleieprodukter, har hun vært med på å styrke Soél.

Sammen er de opptatt av høy kvalitet i alle ledd og at Soéls samarbeidspartnere skal føle seg ivaretatt til enhver tid.

førsteklasses hudpleie

Hvert produkt vi selger er nøye testet ut før salg og vi selger kun produkter som er registrert i CPNP registeret og godkjent for salg i Europa slik at kunden alltid skal få trygge og gode produkter.

erfaren distributør

Soél fikk muligheten til å distribuere hudpleieserien Klairs i Norge i 2016 og var en av de første til å introdusere koreansk hudpleie på det norske markedet.

Kvalitets samarbeid

Vi er opptatt av høy kvalitet i alle ledd og at Soéls samarbeidspartnere skal føle seg ivaretatt til en hver tid.