Om suntique

Suntique

«Sun Lifeguard» – «Suncare A to Z»

Suntique er et koreansk hud- og hårpleiemerke som har spesialisert seg på individuelt tilpasset solbeskyttelse og trygge ingredienser. Suntique vet at ikke all hud er lik og har derfor laget solkremer og aftersun med denne ideen i tankene! 

Suntique har solbeskyttelse for alle aldre, alle hudtyper, inkludert de med svært sensitiv hud. Varemerket har alt fra solkrem, sol sticks, BB cushion, serum, hårspray og aftersun! Her får du solkrem og fuktighetskrem i ett. Vi vet at det kan være vanskelig å finne en god, ikke-irriterende solkrem for sensitiv hud og at mange solkremer for tørr hud ikke er fuktighetsgivende nok og at mange opplever at solkrem fører til utslett og akne. Heldigvis har Suntique utviklet de beste solkremene vi noen gang har prøvd, som alltid tar hensyn til hudtypen din, hele året!

Suntique produkt materiale

Suntique produkter

비건_누끼컷
SUNTIQUE I'M VEGAN SUN SERUM
쿠션_누끼4
SUNTIQUE I'M VELVET SKINFIT CUSHION(REFILL)
12. 벨벳
SUNTIQUE I'M VELVET SKINFIT CUSHION
220311-I'm hair03
SUNTIQUE I'M HAIR SUN&TREATMENT
im derma
SUNTIQUE I’M DERMA RELIEF SUNSTICK
im cover
SUNTIQUE I’M COVER BB SUNSTICK
edit11. ___
SUNTIQUE I'M AQUA SUN ESSENCE
medi
SUNTIQUE I'M MEDI 100% ZINC SUN
im tone up
SUNTIQUE I’M TONE UP MULTI BASE
im pure
SUNTIQUE I’M PURE PERFECT CICA
im safe
SUNTIQUE I’M SAFE FOR SENSITIVE

førsteklasses hudpleie

Hvert produkt vi selger er nøye testet ut før salg og vi selger kun produkter som er registrert i CPNP registeret og godkjent for salg i Europa slik at kunden alltid skal få trygge og gode produkter.

erfaren distributør

Soél fikk muligheten til å distribuere hudpleieserien Klairs i Norge i 2016 og var en av de første til å introdusere koreansk hudpleie på det norske markedet.

Kvalitets samarbeid

VI er opptatt av høy kvalitet i alle ledd og at Soéls samarbeidspartnere skal føle seg ivaretatt til en hver tid.