Soél i Bologna- Cosmoprof 2022

Etter 2 år med pandemi og en rekke utsettelser, var det endelig åpent for Cosmoprof i Bologna igjen. Bologna i slutten av april er helt magisk. Temperaturen tillater bare legger, gatene var igjen fylt av glade og ivrige mennesker, fortausrestaurantene badet i sol og folk satt og nøt livet, ett glass musserende og gatemusikantene.

Cosmoprof er en skreddersydd messe delt inn i tre forskjellige messer dedikert til spesfikke bransjer og distribusjonskanaler. Messen har ett stort spekter av produkter som er i stand til å møte et mangfoldig marked med alt fra high-end veletablerte merker, nye innovative og cutting-edge konsept, grønn og økologisk appell, og merker med volum og karakteristikker for storskala forhandlere.

Vi brukte mye tid på den koreanske paviljongen, men tok også god tid innom flere andre spennende paviljonger. Det er tydelig at mange produsenter har høyt fokus på bærekraft og miljøvennlig emballasje. Hos mange gikk pappemballasje igjen og plast er kuttet helt ut. Dette gir nye utfordringer til produktet og dens sammensetning. Mange produsenter har tatt ut vann av produktet, for å gjøre det mer holdbart og slik at emballasjen ikke skal ødelegges av selve produktet. Det var interessant å høre om prosessene og teste ut hva dette gjør med produktene. Så blir det spennende å se om vi klarer å omstille oss til annen konsistens og tekstur, og hvordan bransjen videre vil utvikle seg og rette seg inn mot mer miljøbevisste kunder.

Vi møtte utrolig mange hyggelige mennesker og tok med oss flere potensielle nye samarbeid, som vi gleder oss til å introdusere for dere etter hvert.

nb_NO
Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for spennende info